Tuesday, 11 December 2012

contest header/blog comel


klik banner untuk join

Assalamualaikum... hari ni saya nak join satu contest iaitu contest header/blog comel... saya memang jarang join contest...hanya contest tertentu je saya join...saya dah follow blog mereka berdua dan like fanpage...

ok sekarang saya nak bagi sebab kenapa saya suka blog creamlovebunny...
saya memang susah nak puji orang lain..kalau puji diri sendiri tuw selalu lah...XD

Ok sebab-sebab saya suka blog creamlovebunny ialah kerana blognya kemas , tak semak , menarik ,comel , cepat loading + mesra pembaca...susunan blognya pown kemas,teratur dan mempunyai tema warna yang sesuai...header blognya pown simple but nice...^^, lastly, saya suka kalendar kat sidebarnya...

Ok mangsa tag saya ialah :

http://princessloveglamorous.blogspot.com/
http://anisfarhanalife.blogspot.com/
http://natasya-pink.blogspot.com/

2 comments: