Friday, 15 February 2013

Chibi-chibi... ^^,

Assalamualaikum dan hai semua... ^^ sihat tak? kepada yang masih bersekolah tuw homework dah siap? =,= hari nie saya nak tunjukkan beberapa chibi yang saya buat...first time saya buat chibi menjadi...sebabtu jakon sikit...tapi tak lah secantik pelukis professional punya chibi...btw...nie first time saya buat doodles free hair...nak tengok tak chibi saya?
ini dia....



Janganlah culik chibi2 tuw yer...
Nak art trade tak? saya tak tau sebenarnya macam mane nak art trade...kalau ada doodler yang pro buat art trade bagitau saya ok.... ;-D ok assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment