Thursday, 28 March 2013

Try to fullfill my dream..


Assalamualaikum and selamat malam you allz...^^
Tadi saya ada join segmen Miraa Hussin yang pasal doodle tuw kan...saya ada tulis pasal doodle impian saya pada entri segmen tuw...dan saya pown terpikir apa salahnya kalau saya yang buat sendiri doodle tuw ? :')
Jadi saya pown cubalah menggunakan daya imaginasi dan kreativiti saya sendiri untuk memenuhi impian saya sendiri...

Dengan menggunakan kreativiti dan imaginasi saya yang tak seberapa nie maka terhasillah doodle bawah nie...


Cantik tak? saya lupa nak lukis crown dan rantai dia...tak pela lain kali perbaiki lagi...BTW janganlah amik doodle yang tak seberapa tuw yer...InsyaAllah kalau ada mood saya buat freebies...macam mane cuti sekolah? best tak? jalan-jalan ke mana je? saya duduk rumah je cuti bersama homework yang membukit tuw...satu ape pown tak siap lagi...biasalah pelajar cemerlang kalau nak tunggu mood rajin tuw datang setahun sekali je kot...hihi...

Ok lah wassalam dan semoga berbahagia...^^,

2 comments:

  1. hehe thanks join , insyallah akan miraa cuba ikut ap yg awak nak . huuu doodle awak dah comel tu . miraa bukan pndai sgt ehhe

    ReplyDelete