Thursday, 25 April 2013

Pengalaman membeli di Zalora


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...^^,
Haa...nampak tak tajuk tuw? tipu sangat tak nampak...=,= Tajuk entri nie Pengalaman membeli di Zalora...
sebenarnya dah lama nak update entry nie tapi malas pulak...lagi pown tak ade masa sangat sekarang nie...asyik balik lambat jer...

Saya dapat baucar zalora nie masa hari selasa minggu lepas...dah lama dah...saya tertarik untuk dapat baucar nie sebab selalu baca entri pasal baucar nie lah...lepas tuw saya pown search lah kat google macam mana cara nak dapat baucar nie...lepastu terjumpa entri nie...KLIK >< terima kasih sebab buat entri tuw... :')

Nak tahu tak apa yang saya beli?

Saya beli kasut ballerina jenama Koumi-koumi...warna hitam plus pink...
ini kasutnya...

 

Saya order kasut nie masa hari selasa tuw jugak...lepastu tak sampai 24 jam pown kasut tuw dah sampai... saya order dalam pukul 7 malam order tuw sampai masa pukul 3 petang esoknya...cepat kan dia sampai...
harga kasut tuw RM49.90...saya tak dikenakan caj tambahan langsung...sebab saya duduk kat Johor mungkin sebab dalam semenanjung Malaysia lagi...

Tetapi malangnye saya salah pilih saiz kasut...T,T panjang kaki saya 24cm jer...tapi panjang kasut tuw 28cm...saya beli saiz 40...ingatkan saiz setiap kasut sama jer...tapi boleh tukar saiz dengan cara pos kasut tuw ke alamat Zalora dengan menggunakan pos laju...boleh tukar saiz sampai 30 hari selepas penghantaran..

Saya tak pandai nak post barang nie...sebab tuw saya tak tukar-tukar lagi saiz...InsyaAllah nanti saya tukar...C'; Zalora merupakan laman web shopping online yang pertama saya guna...InsyaAllah kalau dah kerja nanti saya shopping lagi kat Zalora... ;-) sekarang sekolah lagi masih guna duit mak ayah...

Cara nak bayar pown senang kan...cash in delivery...mereka hantar kita bayar...tak payahlah susah-susah nak bank in or whatever... :-D  so,tunggu apa lagi ?


P/S : Sebenarnya saya pown tak sangka yang saya ada bakat jadi promoter yang berjaya...hihi...terima kasih Zalora... :')
Ok...assalamualaikum dan semoga berjaya di dalam hidup...

1 comment:

  1. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete