Friday, 22 November 2013

Banner for them...


Assalamualaikum dan hai semua...haritu dalam post yang nie saya ada cakap nak buatkan banner untuk tiga orang yang paling awal...jadi seperti yang telah dijanjikan amiklah banner kalian nie...

Copy je link banner yang saya dah bagi tuw...kalau tak tahu macam mana nak letak dalam blog tengok sini...


For : Aliyah
http://1.bp.blogspot.com/-Hr1SaDsbaAw/Uo9Yq6RPqII/AAAAAAAACB0/INR2aQeG5zk/s1600/Banner-Aliyah.gif


For : Amirah

http://4.bp.blogspot.com/-WRs8PT1lUmc/Uo9YrUNok1I/AAAAAAAACB4/Ilw-1pOfDJ8/s1600/Banner-Amirah.gif


For : Asilah

http://3.bp.blogspot.com/-DzAuofwxW4s/Uo9YrfrR5JI/AAAAAAAACCA/F1JUY44vYqA/s1600/Banner-Asilah.gif


For : Nasharina

http://1.bp.blogspot.com/-o0O9i7v3zHs/UpBUDYRT6oI/AAAAAAAACCU/Cmn0Uuavkp4/s1600/nasharina-banner.gif


For : Dhyani
http://3.bp.blogspot.com/-kSLKLiYk1go/UpC4JTeB87I/AAAAAAAACCk/ZH-TUM3EO7c/s1600/dhyani-banner.gif



For : Alan
http://4.bp.blogspot.com/-Kn5uPubj9q0/UpHKqUe9S7I/AAAAAAAACDE/PAEibNs1o0M/s1600/Banner-Alan.gif


For : Amirah

http://2.bp.blogspot.com/-3AjxkWgvx2c/UpHLPjm0aLI/AAAAAAAACDM/TpH4XG3fHa4/s1600/Amirah.gif


For : Alya Tory
http://3.bp.blogspot.com/--y9pdfvtpEw/UpHepN9jAgI/AAAAAAAACDc/OBeLhVbFxKo/s1600/Banner-Alya.gif

Sorry akak tak tau macam mana nak tambah glitter... :-/
For : Alan

http://2.bp.blogspot.com/-clkm9nxrNpM/UpOV7WPyAoI/AAAAAAAACEc/BRWd7uwuo_0/s1600/Alan-Banner.gif


For : Aulia

http://3.bp.blogspot.com/-AkxVPdIX_EU/UpOWve_dQKI/AAAAAAAACEk/tydq4rg8Anc/s1600/Aulia.gif

Buat dua sebab gambar yang awak bagi macam terpotong...
Pilihlah yang mana awak nak... ;)

For : Aulia
http://3.bp.blogspot.com/--D1uRrigTDA/UpOXgXgtlhI/AAAAAAAACEs/xzeH8uNScg4/s1600/Banner-Aulia.gif


For : Maya

http://1.bp.blogspot.com/-0CIQ-XhcPrU/UptCgTwDbRI/AAAAAAAACI0/dEBMzuIA8vY/s1600/Banner-Maya.gif


For : Syazwani

http://4.bp.blogspot.com/-pxWkME82nVg/UptE50G-cNI/AAAAAAAACJA/HfOTpOwRX7c/s1600/Banner-ana.gif



For : Azkiya
http://4.bp.blogspot.com/-Vkx2Lg-lkyE/UrU1KOcO5jI/AAAAAAAACKs/FGUtbKVgeQs/s1600/Banner-Azkiya.gif


For : Mufidah


Ha...comel tak ? comel tak ? kepada yang telah diberikan banner jangan lupa credit blog saya kat credit section awak...nie code credit...
Banner by : <a href="http://kawaiilady.blogspot.com/">Kawaii Lady</a>

Request banner secara percuma dibuka sehingga jam 9.00 malam 23.11.2013
Sila komen detail banner seperti :
- URL image untuk diletakkan pada banner
- Apa yang hendak ditulis di banner
- Tema warna banner
- Bentuk bulat atau petak
- Animated atau tidak

--------------------------------------------------------------------------------------------
Saya tidak mengambil request banner lagi kerana sibuk
--------------------------------------------------------------------------------------------

35 comments:

  1. akak , boleh buat banner bentuk bulat tak ? tak reti . klau akk nak akk guna gambar ni - http://i.imgur.com/ztrEtG2.png -

    ReplyDelete
  2. Owh okay...nanti akak buat...nak tulis apa kat banner tu dan nak warna apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak warna pink muda .ikut kretiviti akak laa . aslkan akk dh buat untuk sya :) hikhik

      Delete
  3. cantik thanks kak .. btw , yang page baru tu .. kita paste kan kod kat tem kod yang banyak-2 tu ye ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula-mula kena buat blog baru tengok sini http://i.imgur.com/WbIXGUd.png lepastu pergi template--> revert to classic template ( kat bawah sekali page ) -->masukkan code skin exchange/stuff --> preview dan save
      skin exchange cari kat blog kak Wana ( wanaseoby.blogspot.com )

      Delete
  4. Replies
    1. Tak kena...saya buat free jer...nak jugak ke? boleh request sampai pukul 9.00 malam nie...

      Delete
  5. - URL image: http://i.imgur.com/ztrEtG2.png
    - Dhyani's Online Diary [atas] Click me! [bawah]
    - Tema warna sayer nak hijau kalem la...
    - Bulat je la ;)
    - Usahakan animated :)
    ------
    Thanks akak... hope buat cepat la, langsung saya ambik je kalau dah buat.... :) Thanks akak.

    ReplyDelete
  6. Usahakan mirip layak punya Nasha oke akak ;3

    ReplyDelete
  7. URL Blog saye: dhyanismagicaldiary.co.vu

    ReplyDelete
  8. harap-harap boleh coz saya perlukan sangat ^^
    - URL image untuk diletakkan pada banner : http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFqf7SztF4SiijlZkp9f6vFBbWunSgE4FIfk27AvRw-lioz9Y0YQ
    - Apa yang hendak ditulis di banner : -
    *nama : Mr.Right
    *url blog : http://mrrightonblog.blogspot.com/
    - Tema warna banner : biru macam blog saya ^^
    - Bentuk bulat atau petak : bulat
    - Animated atau tidak : ANIMATED

    ReplyDelete
  9. akak , saya dh dpt buat tapi kalau saya tekan page dia jadi mcm ni _ ceritahidupgadis.blogspot.com/ilovewoobin.blogspot.com . knp ye kak ? takdek kluar affiliates page .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tambah http:// sebelum link... :) http://ilovewoobin.blogspot.com

      Delete
  10. Nak juga aka buatkan banner kawaii ni untuk saya :)

    ReplyDelete
  11. - URL image : http://data3.whicdn.com/images/53162218/858653_522181437832842_1537326266_o_large.jpg
    - Apa yang hendak ditulis di banner : ALYATORY
    .blogspot.com
    - Tema warna banner : Pink muda , kuning
    - Bentuk : petak
    - Animated
    -background kotak : http://i.imgur.com/Fc5h1oN.png
    -" " dalam : kuning muda

    ReplyDelete
  12. .blogspot.com sy tk nak gif . :)
    ALYATORY - sy nak gif simple je :)

    ReplyDelete
  13. url image: http://1.bp.blogspot.com/-CwarceiWpcc/UpHZqI_XHBI/AAAAAAAABkc/XvDE6qiMdpA/s1600/tumblr_static_konachan.com_-_162544_blue_eyes_blush_close_hentai_ouji_to_warawanai_neko_seifuku_short_hair_transparent_tsutsukakushi_tsukiko_vector.png
    colour: soft green like colour of my header plus combine what you like
    bulat saja
    tulisan: http://auliasuciwardina.blogspot.com/ and "click me" under my url blog
    format gif je laaa. Thankyouuu :)

    ReplyDelete
  14. thnks kak comel btw boleh buat perubahan sikit tak???nak perkataan semua kat bawah termasuk URL blog kalau boleh lah yg gambar bergerak tu ada gliter sikit kalau boleh lah sorry kalau menyusahkan akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie Alan ker? okay nanti akak buat balik... :) tadi masa akak buat adik punya banner photoshop tengah problem sebabtu simple...

      Delete
    2. ya ini alan...sorry kalau menyusahkan akak =="

      Delete
    3. Tak menyusahkan pown...akak memang suka buat banner... :D

      Delete
  15. terima kaseeehhh adik ezah! cantik and cute pluss2..hee love yeah! ^^,

    ReplyDelete
  16. nice akak!!! alan suka sangat-sangat!!!!!!! btw sorry kalau alan ni cerewet sikit ==" and menyusahkan akak ...sorry =="

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe...akak tak kesah pown... :)

      Delete
    2. teruskan usaha akak untuk membuat banner yang comel-comel ^_^

      Delete
  17. Thanks kak. cantik sangattt :)

    ReplyDelete
  18. Akak, saya boleh request ker ? Saye nak la banner macam tu

    ReplyDelete
  19. Thankyou very much aka<3
    Love sangat❤

    ReplyDelete
  20. Boleh bantu saya buat banner ?

    - URL image : http://images.plurk.com/878c16e0cbe751336fc1a6ba6954fef2.jpg
    Apa yang hendak ditulis di banner : UinguMasami.blogspot.com and " click me " under the URL :-)
    - Tema warna banner : Pink muda, kuning
    - Bentuk : bulat
    - Animated
    -" " dalam : kuning muda

    Tolong remove the words " 10000 likes" and " 貓十字 " please :-)

    ReplyDelete