Sunday, 26 April 2015

Chit Chat Time ;-)


Assalamualaikum, selamat sejahtera, Hello, Annyeonghesayo, Konichiwa, Bonjour, Holla peeps !!!
I'm back ( finally) ada sesiapa yang rindu saya tak kat sini ? (^.^,) Okay, tak ada.. u,u

Saya masih dalam fasa holiday paanjannng sekarang ni ( cuti after SPM 2014 ) dah dekat 6 bulan kot cuti dari 25 November 2014..Tak kerja ke? Hurm..Takpon malas. Bukan malas kerja tapi malas nak cari kerjalah.. =,='

Best ke cuti? Tak best pon sebab duduk rumah jer ( No vacation or function at all ) bosan pon ada..
Kau ni time sekolah dulu kata sekolah bosan, tak sabar nak habis sekolah...Sekarang dah duduk rumah pon kau rasa lifeless.. \o/ Biasalah...manusia memang macam ni bila ada tak suka bila tak ada rindu...kan?

So,bila aku nak sambung belajar? InsyaAllah kalau tiada aral melintang bulan 5 nanti aku sambung belajar...
Belajar kat mana? Hurm, tak tahu lagi sebenarnya Ha! aku nak cakap yang aku dapat offer matrikulasi..Alhamdulillah aku dapat tawaran ke Kolej Matrikulasi Negeri 9...Tapi, tak confirm lagi terima atau tak sebab nak tunggu result UPU dulu...

Masa aku tak berblogging aku guna masa aku untuk melukis doodle guna Paint Tool Sai...Banyak yang aku dah belajar tentang lukis doodle ni dari doodler yang pro..

Nak tengok tak hasil tangan ku sendiri?

Ha, Inilah dia ! Teknik warna tu berubah-ubah.. (Klik untuk besarkan)

Aku ada jugak buat freebies doodle nak kasi kat korang...Nantilah aku post yer ^^, banyak sebenarnya awaiting post yang akan dipost lepas ni..Jadi, nantikan lah yer ( coming soon )

Okay, puas dah cakap sorang-sorang ? cukuplah kot sepatah dua kata untuk membuktikan kewujudanku di laman blog ini..Chaw dulu.. Babai... (Lambai tangan)

4 comments:

  1. aku juga rinduu!! XDD wow, doodlenya keren banget, kakk! ^^ kapan-kapan buat tutor tentang membuat doodle, yaa :D hihi, maklum, saya newbie gambar doodle di SAI =,=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu adik jugak.. ;-) InsyaAllah kalau rajin saya akan buat tutornya..

      Delete