Thursday, 13 July 2017

Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

Click banner ni untuk tahu info lanjut :)

Tadi scroll reading list dan terjumpa post pasal giveaway ni so, apa salahnya kan cuba nasib sebab lama sangat dah tak join GA.

Syarat giveaway dah pon dipenuhi. Follower ke 638 dan done follow insta @nfaezah97
Kalau boleh I nak menang semua hadiah kecuali kasut tu sebab saiz tak sama. sobs sobs
Tapi kalau boleh pilih dua je I nak (6) headphone atau (8) beg.

Sebab saya nak headphone tu adalah sebab headphone mahal tak mampu nak beli. hahah. Design headphone tu pon lawa. Warna pink pon nice sebab girly. Earphone saya pon dah dekat 3 tahun guna tak tukar-tukar dan baru-baru ni dia rosak T.T dan masih belum beli yg baru. Kalau bagi headphone ni kat I inn syaa Allah I gunakan dan jaga sebaiknya contohnya untuk pura-pura dengar lagu bila tak mahu ditegur atau untuk tengok movie time roommate study supaya tak menganggu dia.

Second, I nak beg tu sebab I suka design dan warna dia. Hitam tak senang kotor. Material dia macam best sebab kalis air gitew. I takde beg material kulit, beg yg I ada serious cepat kotor dan serap air sebab material tak bagus.

Btw, tali pinggang tu nice jugak kalau dapat. hihi ^^,
Thanks kepada penganjur sebab sudi sedekahkan mana barang yg tak dipakai. Say no to pembaziran. Thumbs up !

1 comment:

  1. haha yes, bag tu memang material dia bagi aku la kan hehe jenis tahan.

    ReplyDelete