Monday, 27 May 2013

Cute mini icon



Hai dan assalamualaikum semua...lama tak update post...post sebelum nie pown dipost dgn selaju yg boleh...sebelum nie saya ada ujian pertengahan tahun sebabtu agak busy sikit...sebelum tuw saya nak ucapkan selamat bercuti kepada budak-budak sekolah yg tengah cuti 2 minggu ...

Ok kali nie saya nak bagi freebies mini icon yang saya jumpa dari Tumblr...kalau nak guna amiklah...

THIS IS A WARNING !!
DO NOT RE-POST / RE-FREEBIES

If you want to save the icon :
Right click --> Save image as...

If you want to copy image url :
Right click --> Copy image url / Copy image location

Food icon...


image  image  image  image  image  image  image  
           :35: image image image image image    
                a little cupcake. chocolate icing a little cupcake. vanilla icing a little cupcake. blue icing a little cupcake. strawberry icing     

Animal icon...


     
      
            
image image image         
            

Random


                    
                
                   
          

Do comments after you take it...it is illegal to re-post this...ok see you in my future post...
any request can be made through my cbox...Good bye all...!! 

32 comments:

  1. awak,, boleh tak saye ambik freebies niy n jadikan sbagi freebis saye.. nnty saye creditla yew,, :)

    ReplyDelete
  2. @Aina Nasha♥ sorry tak boleh laa awak... :'( kalau org tnye bgi jer link blog saya...maaf taw...>.<

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hy... boleh x saya nk ambik awk punyer stuff tp klau ader org tanyer nnt saya ckp saya amik dari awk . ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak amik, freebies yang bukan saya buat jer...kalau tutorial dgn freebies yg saya buat maaflah tak boleh...tapi credit taw... :)

      Delete
  5. saya ambik satu ye... thanks! ^@^

    ReplyDelete
  6. saya ambil satu :) btw macam mana ye nak buat icon sendiri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay amiklah... saya x pandai pown buat icon sendiri... icon nie smue saya amik dari tumblr

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Kak, kat mana boleh cari icon macam ni ??

    ReplyDelete
  9. saya nak ambil beberapa icon ni. Panda dan random (music). Thanks ya.^^

    ReplyDelete
  10. Akak, boleh tak saye ambik satu, je? Terime kasih sangat, ye

    ReplyDelete
  11. Excuse me can I ask you something ? How do I use them? And thank you..They are so cute *-*

    ReplyDelete
  12. Terima Kasih! <3

    ReplyDelete